Ik stel mij graag even aan u voor

ECHTE AMBACHTSMAN

Ik ben Arjan van der Groef, trotse eigenaar van rietdekkersbedrijf van der Groef. Op zeer jonge leeftijd ben ik in contact gekomen met het ambachtelijke vak rietdekken. Ik heb des tijds de passie en de liefde voor het vak tot mij genomen. Het is mijn lust en mijn leven waar ik al mijn creativiteit in kan stoppen, en doe dit al vele jaren met heel veel plezier. Een eigen bedrijf beginnen was dan ook een droom die uit kwam.

ERVAREN RIETDEKKER

Wij zijn gevestigd in Epe maar actief in heel Nederland. Wij onderscheiden ons door dat wij op de hoogte zijn van innovatief ontwikkelingen, oplossingsgericht en creatief bedrijf zijn.

Klanttevredenheid staat bij ons voor op wij zetten al onze vakkennis en vakmanschap in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij van der Groef Rietdekkers gebruiken wij alleen hoogwaardigs kwaliteit ’s materiaal.

Het vervaardigen van een rieten dak is een ambacht waar jarenlange ervaring voor nodig is, wij organiseren van timmerwerkzaamheden, dakconstructies tot aan dakkapellen.

"Het kost jaren training en begeleiding voordat je jezelf een écht professioneel rietdekker mag noemen."

Moderne rietdekker voor élk soort dak

Bij een rieten dak denkt u wellicht aan een oude boerderij of een klassiek landhuis. Maar riet is ook een prachtige dakbedekking voor een strak, modern huis. in onze portfolio vindt u naast voorbeelden van schuren en klassieke boerenhoeves met rieten dak ook diverse voorbeelden van rieten daken op moderne nieuwbouwwoningen.